2015/02/16

home is where your heart is

vihdoin sain otettua kuvia mun kämpästä ku sain sen siivottua kunnolla!

mun pikkuyksiö sijaitsee siis ihan Virtain keskustassa, neliöitä löytyy 22 (:D). mutta mitä mä ny isolla kämpällä teenkää, tää riittää mulle hyvin kolmeksi vuodeksi ellei sitte tuu mitään mullistavaa tapahtumaan. muutenki ihan naurettavan halpa vuokra, just rempattu (keittiö ja vessa lukuunottamatta), kaikki on lähellä ja kouluun on kiven heitto matkaa. ja vuokranantaja meinas että tekis vessaremontin kesällä, mutta sen näkee sitte. en siis valita!

täälä alkaa oleen paikat aika redi, pitäs vielä jotain koristetyynyjä, uus päiväpeitto, pari hyllyä, tv-taso ja muuta tilpehööriä tänne hommata. torstaina suunnataanki sitte kavereiden kanssa Ikeaan!


elikkä tommonen kolo mulla on. nyt voin taas kaikessa rauhassa jättää tiskit tiskaamatta ja viemättä roskat seuraavaan kuukauteen ku tää postaus on ohi.

asiasta perseeseen, oon tällä hetkellä työharjottelussa päiväkodissa! koulua on kaks ekaa päivää viikossa ja loppuviikoksi meen takasi Kihniöön koska mun työharjottelupaikka on siellä. vituttaa tää ravaaminen taas aiva huolella, mutta eihän tätä harjottelua oo enää ku neljä viikkoa.
harmaata arkee piristää ajattelu tulevasta Saksan reissusta, jonne oon parin kaverin kanssa menossa! mennään siis Oberhauseniin, koska sielä on ehkä huikeimmat festarit ikinä! yhen päivän festarit ja 15 core-bändiä, huhhuh. reissusta tulee varmasti ikimuistoinen, ja kyseessä on mulla eka kerta ulkomaillakin!
myös huhtikuun alussa on The Mosh Lives-kiertue nosturissa jonne oon kans menossa. aaaah ebuns huhtikuu voin hyvin


enivei, tässä selfiespämmi mun naamasta.

hmm, mitäs vielä. ainiin, oon muuten dieetillä ekaa kertaa elämässä. funny story se kaikki alko siitä, että etin play-kaupasta jotain peliä ladattavaks puhelimeen, kunnes tuli vastaan sellanen sovellus ku Noom Coach. oon sen ansiosta neljän päivän aikana laihtunu kolme kiloo, ja se tietty lisää vaan puhtia jatkaa tätä täysillä! ehkä mä vielä joskus kehtaisin liikkua ulkona murehtimatta siitä miltä näytän muiden silmissä, puhumattakaan siitä että kehtaisin mennä julkiselle uimarannalle uikkareissa. mutta askel kerrallaan!
suklaata tekee kyllä ihan helvetisti mieli. millä oikeudella Fazer lanseeraa uuden suklaamaun joka sisältää popcornia just silloin, KUN MÄ OLEN DIEETILLÄ. MILLÄ????
haluaisin jälkiruuaksi kaksi mutakakkua kiitos

JA MUISTAKAA KÄYDÄ KYSELEMÄSSÄ VIELÄ KAIKENNÄKÖSTÄ, VASTAUSVIDEON LAITAN ENSKUUN ALUSSA! KLIK

3 kommenttia:

  1. koska tulee vastausvideo

    VastaaPoista
  2. Ihana kämppä! Mutta tuo laihdutustahti on aivan liian nopea. Ne tulee helposti takaisin. Maltti on valttia, kannattaa laihduttaa kilo per viikko ja tehdä pysyvä muutos ruokavalioon. Dietit ei loppupeleissä kannata.

    VastaaPoista