2014/01/06

the sun always rises when you look ahead

anteeks etten oo nyt postaillu jouluaaton jälkeen! onnistuin hukkaamaan mun kameran ja en oo viittiny laittaa tänne mitää kämäsiä puhelin-laatukuvia. mutta kamera löyty tänää pakkaillessa ja napsin pari kuvaa teille mieliksi :)


mistäs mä nyt alottaisin? uusivuosi oli taas niin masentava ja itkuntäytteinen, ihan niinku viimevuonna. olin kotona yksin ja selasin tumblria. ei mitenkää hääppönen siis.
jotain iloo sentään joululomasta oli, nimittäin Overboardin ale! tilasin sieltä parit kengät jotka sai nii julmetun halvalla merkkiin nähden. noi Adidaksen kenkulit on niin _täydelliset_
Impericonin tilausta odotellessa hihi

vaikka noin DC:n kengät näyttää tommosilta sämpylöiltä mut ei ne oikeesti oo tommoset kunnon amis-kengät! ne näyttää paljo sirommilta jalassa :)
DC 50e       110e
Adidas 30e       80e

viikonloppuna kaveri täytti 18 vuotta, ja olihan sitä pakko juhlia! oli iha hirveen kiva nähdä kaikkia vanhoja luokkakavereita pitkästä aikaa, joitaki nähny viimmeks ysin päättäjäisis. perjantaina onki sitte luvassa taas yhdet 18v-bailut ja sitte lauantaina on meitsin vuoro täyttää sen huimat 18! kamera oli tosin niiden pippaloiden aikaan hukassa, joten ei mulla oo ku vaa yks kuva minkä sain :/

ja ainii, muutin tänää takasin Kauhajoelle! koulu alkaa huomenna (en tosiaan tiedä että monelta..) ja arki kutsuu. hyvästi äiten tekemät ruuat ja tervetuloa takasin nuudelit ja suurustettu kanakeitto!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti