2013/12/22

I hate this flavor with a passion and I fucking hate the aftertaste

jaksoin pitkästä aikaa panostaa taas meikkiin. mutta hiuksien kohdalla sit iskiki jo laiskuus.
tänään mulla oli tollanen simple how-to-look-like-a-slut,tai how-to-tell-a-guy-you-are-ready-for-a-blowjob-meikki ja ylimielinen poseeraus, as always. mitä mieltä ootte?? hui mun korvat näyttää isoilta!
hiukset pitäis värjätä. mutten raaski koska pian alkaa taas hiustentappo-projekti!
ylimielinen
olis kiva ottaa kuvia luonnonvalossa muttaku herään aina sillon ku on alkanu jo tulee pimeetä..jo ostakaa joku mulle lahjaks järkkärikamera!! :(
 
kuuden viikon työssäoppiminen Nanson vaatemyymälässä loppu perjantaina jo nyt lomaillaan!
kuten oon jo marissu, toi joulu ei innosta pätkääkän, ja varsinkaan sen takia koska tälläkin hetkellä tuola tulee kaatamalla vettä. tossa MyDay-videossa oli siinä alus kuvattu meidän pihaa, ja näytti tosi nätiltä ku oli nii paljo lunta. eipähän oo enää. jäljellä vaa kasa tupakintumppeja ku idiootit luuli että toi lumi pysyy ja tupakintumpit voi hyvällä mielellä heittää sinne ja ne katoaa lopullisesti x)
ei des tunnu sen takia joululta, ja tää koko kuukausi on menny tosi nopeeta! 19 päivää että meitsi täyttää 18.... en malta odottaa, on nii huikeita suunnitelmia sitä viikonloppua varten!

sain kiitokseksi Nansolta tollasen meikkipussin, jota ite jo vilkuilin aikasemmin.. tuli tarpeeseen!
ostin tollasta ihme mousse-meikkivoidetta ja täytyy kyl sanoo et tykkään! hinta ei ollu paha, ja hyvin pysyy iholla. ainut miinus on se että se antaa kauheen pakkelimaisen tunteen iholle :(
 
 
muttajoo, mä rupeen ny vahtaan Criminal Mindsia. moro!
 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti