2013/09/20

synttäripippalot ja Heart In Hand @ On the Rocks, Helsinki !

kuvaaminen on vähän unohtunut, mutta on mulla muutamia huonolaatusia kuvia mitkä tähän läjäytän. varotuksen sana: kaikkien kuvien laatu on niin kamala, että ihan sieluun ottaa. oikeesti :-|

lauantaina juhlittiin miniporukalla Seinäjoella serkun 17v synttäreitä ja mun osalta se meni taas aika överiks. voin sanoo, että tulipa pitkästä aikaa kunnon krapula!
mä en ymmärrä ku Roosalla ja Millalla on ongelmana tehdä aina duckface... :(
margaritashotit meni nopiaa kurkusta alas
mustikkashotit oli hyviä, aamulla oksetti pelkkä ajatuski niistä
aina yks siskokuva pitää olla

viihdyin Seinäjoella sitten vielä maanantaiaamuun asti, kunnes lähdin Helsinkiin. olin sielä about kahden aikaan ja suunnattiin Katin kans Kiasmalle ja kampissakin tuli piipahdettua pari kertaa. (:DDDD) kaveriporukka alko iltaa myöten laajentua ja sitten lähdettiinkin On the Rocksiin jossa ensimmäinen bändi esiinty puoli kahdeksan aikaan. kyseessä oli siis norjalainen Turn The Tables. sitten oli vuorossa ruotsalainen Urma Sellinger (sain laulaa mikkiin, pitää laulajaa kädestä kiinni ja halata ääää!!) joka veti ihan törkeen hyvin! pääesiintyjä oli brittiläinen Heart In Hand joka oli sitte taas niin perkeleen tykki että huhhuh. ihmisiä lenteli lavoilta koko keikan ajan, ja tuli itekki sielä käytyä piipahtamassa. 
olihan se paikka sen verran pieni, ettei sielä mitään paineaitoja tarvittu. sain sieltä mukaan myös puolikkaan settilistan x)
saman yön vietin sitten Seinäjoen juna-asemalla. yöjuna oli siellä kolmen aikaan, ja mun bussi lähti 7.10. en viittiny sitte mennä kaverille enää nukkumaan, koska tiesin etten kerkiäis siihen bussiin, ja en viittiny vaivata XD no kai se yks yö noinki meni! 
 
Turn The Tables
Turn The Tables
Urma Sellinger
Urma Sellinger (hahaha kaikki derppaaaa)
Urma Sellinger
Heart In Hand
Heart In Hand
keikan onnistunein kuva
Heart In Hand
Heart In Hand
Heart In Hand
ei kans vituttanu

pitkästä aikaa pääsi ns "vapautumaan ja vaan pitämään oikein kunnolla hauskaa kavereiden kanssa. vaikka kuinka typerältä ja kliseiseltä (sana kliseinenki kuullostaa jo niin typerältä.... XD) tunnen eläväni just silloin täysillä ja kuuluvani just siihen joukkoon.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti