2013/06/20

paskavaippoja&provinssi

pitkästä aikaa pääsen tännekki päin ilmottelemaan itestäni!
mulla on niin ollu töitä juosta noiden pikkulapsien perässä + provinssi, ei ollut mitenkää aikaa päivitellä bloggeria. nyt mulla on täs juhannuksen alla pieni breikki :) täytyy kattoa mitä kivaa keksisin viikonloppuna! tosin sain juuri mun palkan lapsenvahtimisesta, ja Nummirock olis viikonloppuna.... Chelsea Grin... luultavasti eksyn siis sinne :D tällä hetkellä makaan perse homees sängyssä. hngggg tulkaa pitämään seuraa!
tässä vaiheessa Topia alko selvästikin jo vituttamaan :---------D


muutamalla sanalla Provinssirockista; paskaa. 
missasin Karri Koiran ja In Flamesin. vittu että vituttaa. no ainaki näin Disco Ensemblen! ens vuonna ei kyllä enää siivoomaan, luultavasti järkkäriks. en kestäny sitä ihmisten kuittailua XD mut muuten oli jees! pääsin liikkumaa vapaammin mitä muut STAFF-rannekkeen avulla ja tuli siinä sitten ehkä vedettyä liian överiksi perjantai-ehtoolla juomapelin merkeissä mikä sitten kostautu lauantainaoloina. 
STAFF-alueella venailtii ekaa siivousvuoroo
yliväsyneenä junas matkalla kotiin, istuin rappusilla ja lipusta otettiin tuplahinta?? 

kuvasaldo jäi nyt tosi vähäseksi, en kereenny siä paljo kuvia ottelemaan. kattelkaa netistä yms enemmän jos kiinnostaa :-D 

ps! ostin Jatalta perjantaina (Jattalta emt, miten se kirjotetaa???XDDD) kympillä sen vanhan BMTH paidan! mitä juhannussuunnitelmia teillä on? :>


5 kommenttia:

 1. et sitten tainukkaa mennä katto CG ? :o

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. olisinki... ;__; kaikki kaatu siihen ku ei ollu kyyttiä... LIFE IS GOOD

   Poista
  2. yup. :):):): mulla se kaatu jo siihen lipun hintaan ja kaiken lisäks, kun asun hevonkuusessa kaukana kaikesta niin festarilipun hinnan lisäks olis vielä pitänny maksaa noin 60e junalipusta + pari kymppii ruuista ja juomista. fuck this shit, arggggggggggghhfdx.

   Poista
 2. Se kirjotetaan Jatalta XDD MIKSEI KUKAA TIEDÄ MITEN SE KIRJOTETAAN:-(

  VastaaPoista